További termékeink
Termék kategóriák
On-line szervizfutár igénylő kitöltéséhez kattintson a szövegre vagy az alábbi képre!
 
Tel.: (62) 645-345
 
Vállalkozásunk a szervizszolgáltatást kiemelten kezeli. Célunk a régióba tartozó cégek szerviz igényeinek minél szélesebb körét kielégíteni. Ezen célok elérése érdekében számíthatunk a szakszerű és hatékony munkát végző kollegáinkra, amit mi sem bizonyít jobban, hogy az általunk forgalmazott termékek hivatalos márkaszervizeként is funkcionál a vállalkozás.
 
Természetesen ez magában foglalja más gyártók termékeinek szervizelését és biztonsági felülvizsgálatát is. Folyamatos alkatrész és fogyóanyag ellátást biztosítunk, melynek célja, hogy ügyfeleink mindent a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben, egy helyről szerezzenek be.
 
Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy felhívjuk a vállalkozások figyelmét a gépkarbantartás előnyeire. A karbantartások rendszeres elvégzése akár évekkel növelhetik a berendezések élettartamát, illetve jelentős mértékben csökkenti a köztes időszakok alatt előforduló meghibásodásokat, ezáltal a gépet nem kell a termelésből kivonni.
 
Lehetőség van ezen szolgáltatás szerződéses keretek közt történő igénybevételére. Ez a megegyezéstől függően jelenthet fél vagy negyedéves rendszerességgel történő karbantartást is.
 
Szerződéses karbantartásunk kiterjed a szerződésbe foglalt berendezések karbantartására, mechanikai és műszeres vizsgálatára, biztonságtechnikai felülvizsgálatára, javítására és a karbantartások közötti készenléti szervizre.
 
Szervizszolgáltatásunk
 
Elromlott a gépe? Nincs ideje szervizbe vinni? Ezekre a gondokra megoldást nyújthat szervizfutár szolgáltatásunk, melyet egy igénylőlap kitöltésével online megrendelhetFutárszolgálatunk gyorsan kiér Önhöz és gépét elhozza műhelyünkbe.
 
Megelőzhetjük gépeink meghibásodását, ha odafigyelünk a karbantartásra. Folyamatos szervizelés mellett nem érhet minket kellemetlenség. Már az első szerviz után látni fogja, hogy érdemes  bizonyos időközönként szakembernek megmutatni a gépeinket.
 
Miért válassza szervizünket?
  • mert időt takaríthat meg szervizfutár szolgálatunk által
  • megbízhatóan dolgozunk
  • gyorsan elkészülünk a javítással, szervizeléssel
  • nem kell hosszú időre leállni, vagy lelassítani a munkát a gép hiánya miatt
  • nagy szakértelemmel javítjuk gépét
  • nem csak márkaszerviz vagyunk
  • a rendszeres karbantartás is megoldható szerződéssel
Vegye még ma igénybe szolgáltatásunkat, általunk gyorsan megkapja a szakszerű segítséget!
Keressen minket bizalommal!
 
Kosár
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
hodweldingshop.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 424,86 Ft
Termékajánló
Garancia regisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem